Termék kereső
Ok
Probléma kereső
Ok
Termékcsoportok
AKCIÓ
Kreatív kozmetika
Termékcsomagok
Vitastiq-vitamin nyomon követő
M Essence Bio gomba
Purex Phase program
Immunrendszer
Stressz
Tisztítókúra
Szív és érrendszer
Húgyúti panaszok
Mozgásszervi panaszok
Vérszegénység
Változókor
Teák és különleges ivólevek
Arc- és testápolás, kozmetikumok
Szájápolás
Gyógykozmetikumok
Vízkezelés
Levegőtisztítás
Magnetoterápia
Elektroszmog és egyéb sugárzások
Réztextíliák
Családtervezés
Tisztítószerek
Információs anyagok
Oktatási anyagok

PrevElőző oldal
[1]
2
3
4
5
Következő oldalNext
A Biyovis üzlet egyik legdinamikusabb vezetőjének sikertörténetét tartod a kezedben. Remek példa, hogy jut el valaki az MLM ellenzők táborából a lelkes, sikeres MLM vezetők csoportjába. Természetesen semmi nem egyszerű és mindenért meg kell fizetni az árat, de nagyon sokat tanulhatsz a példából, és újra bebizonyosodik a régi mondás: Nekem sikerült, akkor Neked is sikerülthet.
+
-
Részletek...
A célok. Minden üzlet alapja és motorja, mégis sokan nem foglalkoznak vele, meg is látszik az eredményükön. A „célokról másképp” hanganyag egy kicsit újszerű, szokatlan megközelítésel nyúl ehhez a témához. Új látásmód, új gondolatok, de a lényeg nem változik: Csak célokkal lehetsz sikeres.
+
-
Részletek...
A sikered alfája és omegája: A HITED. midnen ezen múlik, mindent ez határoz meg, minden lépésedet ez a tényező hatja át. Ha megfelelő a hited, sikeres lehetsz, ha nem megfelelő, akkor még sok munkával is kevés eredményeket érsz el. Ez a hanganyag, rávilágít a hit fontoságára, és bemutatja: miért a Biyovis a legjobb döntés számodra is.
+
-
Részletek...
Ahhoz hogy, sikeres, növekvő és eredményes hálozatod legyen, kritikusan fontos, hogy használd az oktatási rendszert. Enélkül soha sehol nem építettek fel, mükődő hálozatokat. Megtanulhatod, miért fontos a rendszer, milyen részei vannak, hogy kapcsolodnak egymáshoz, hogy használ és a legfontosabb, hogy ajánld a munkatársaidnak. A szervezet alapja egy müködő rendszer.
+
-
Részletek...
Nem akarsz sok időt elvesztegetni? Gyorsan fel szeretnéd ismerni kivel érdemes dolgoznod? Nem akarod elveszíteni a vevőidet, a belső vásárlóidat? Nem szeretnéd, hogy a legaktívabb embereid eltűnjenek? Akkor ez a Te legfontosabb hanganyagod. Megtanulhatod belőle, milyn munkatárs tipúsok vannak, hogy ismered fel őket, hogy dolgozz velűk, mit csinálj és mit ne csinálj velük. Kibe fektesd az időd és kibe ne. Alapmű!
+
-
Részletek...
PrevElőző oldal
[1]
2
3
4
5
Következő oldalNext
BELÉPÉS
Elfelejtette Jelszavát?
OK
Kosár
A kosár üres.
Biyovis Facebook
 
 

Herba Gold Nonimed Purex

© 2009 Minden jog fenntartva | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató
Az oldal megtekintéséhez legalább Internet Explorer 7 ajánlott, 1024x768 felbontásban.