A jótékony huminsav, mely leküzdi a vírusokat A huminsav hatásait több kutatóintézetben is vizsgálták (National Institutes of Health (NIH), the Southern Research Institute, Bethesda, MD. and the University of Southern California's medical school) és megállapították, hogy gátolja a vírusok szaporodását a szervezetben és az immunrendszert erősítve, segít a már meglévő vírusos betegségek leküzdésében. A huminsavak a növényi eredetű biomassza több tízezer (millió) éves bomlási folyamataiban keletkeznek. A természetes huminsav számos ásványi anyagot tartalmaz önmagában és mindezeket felvehető, biológiailag hasznosítható formában.
Egy részük felszívódik a szervezetbe (antivirális, energiatermelő katalizátor, immunrendszer erősítő és méregtelenítő hatás), más részük viszont a bélrendszerben maradva serkenti, szabályozza a bélflórát, felvehető állapotban tartja a tápanyagokat, megköti és kiüríti a toxikus nehézfémeket (pl. Hg, Al, Pb, As, radioaktiv elemek stb.) toxinokat, és gyógyszermaradványokat.
A huminsav évezredek óta ismert gyógyászati hatásait, mint "természetes antivirális hatóanyagot" és "alternatív antibiotikumot" a modern tudomány is felfedezte.
Mikor ajánlott a huminsav fogyasztása? • Immunrendszer erősítésére, megelőzésre • Vitaminhiányra, ásványi anyagok és mikroelemek hiányára • A sav-bázis egyensúly helyreállítására • Folyamatos fáradtságérzet, levertség vagy szellemi kimerültség esetén • Allergiák, ételintoleranciák megjelenésekor • Betegség utáni lábadozáskor • Folyamatos fizikai megterhelés esetén • Vérszegénység tüneteire, rendellenes, erős menstruációkor • Terhességi alatti immunerősítésre, szoptatás alatt is • Gyerekeknek a kiegyensúlyozott testi és szellemi fejlődéshez
Bővebb leírásért kattints ide...
|