Gomba egyszerűen
Hozzávalók:
1 közepes fej hagyma
4 gerezd fokhagyma
3 nagy fej gomba
fél csokor petrezselyemzöld
extra szűz olivaolaj
frissen őrölt bors
himalája só
autentikus izraeli grill fűszerkeverék
A gombát, hagymát, fokhagymát megtisztítjuk és a képen
látható módon feldaraboljuk
A serpenyőben felmelegítjük az oliva olajat és megpirítjuk
rajta a hagymát és a fokhagymát, majd rádobjuk a gombát.
Nagy lángon készítjük és inkább pirítjuk az összetevőket, mintsem
pároljuk.
A végén ízlés szerint fűszerezzük és meghintjük az apróra
vágott petrezselyemzölddel.
Oliva olaj helyet használhatunk más zsíradékot is (vaj,
kókusz zsír, stb.)
Bátran lehet próbálkozni más fűszerekkel is!
Például: kakukkfű, bazsalikom, rozmaring
Amennyiben valakinek ellenjavalt a bors használata, az
kiválthatja borsikafűvel
Ez egy egyszemélyes adag!
Az elkészítési idő, kb. 15 perc (ebben benne van az
előkészület is) Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Amennyiben neked is van kedvenc recepted és szívesen megosztanád a többiekkel, küldd el nekünk a részletes leírását (összetevők, elkészítési mód, stb.) vagy készíts róla videót és küld el az info@biyovis.hu-ra!
|