Termék kereső
Ok
Probléma kereső
Ok
Termékcsoportok
AKCIÓ
Termékcsomagok
XL-XXL
Vitastiq-vitamin nyomon követő
M Essence Bio gomba
Purex Phase program
Immunrendszer
Stressz
Tisztítókúra
Szív és érrendszer
Húgyúti panaszok
Mozgásszervi panaszok
Vérszegénység
Változókor
Teák és különleges ivólevek
Arc- és testápolás, kozmetikumok
Szájápolás
Gyógykozmetikumok
Levegőtisztítás
Magnetoterápia
Elektroszmog és egyéb sugárzások
Réztextíliák
Családtervezés
Tisztítószerek
Emésztőrendszer
Információs anyagok
Oktatási anyagok
Szuperélelmiszerek

 

HUMUSZ

 

0.5 csésze csicseriborsó száraz vagy konzerv (én konzervet használok, mert egyszerűbb, gyorsabb)
0.5 csésze tahini (helyettesíthető porrá őrölt szezámmaggal, vízzel kikeverve)
0.5 db citrom leve
1 gerezd fokhagyma
só, bors
1 apró csipet kurkuma-rómaikömény-paprika mix
olívaolaj ízlés szerint

 

 

A csicseriborsót, ha száraz egy éjszakára beáztatjuk és reggel hosszan főzzük. Ha konzerv mellett döntünk, ez a lépés kimarad. Amikor megfőtt beleteszek ½ -½ arányban tahinit, csicseriborsót, 1-2 csipet fűszer mixet, a fokhagymát meg a citromlevet, majd összeturmixolom.

Ha már nagyjából összeállt, elkezdek finoman vizet adagolni hozzá. Olyasmi állagúnak kell lennie, mint egy sűrű főzeléknek. Ha túl folyós lett, adok hozzá még tahinit – ez megköti a vizet.

 



Herba Gold Nonimed Purex

© 2009 Minden jog fenntartva | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató
Az oldal megtekintéséhez legalább Internet Explorer 7 ajánlott, 1024x768 felbontásban.