Termék kereső
Ok
Probléma kereső
Ok
Termékcsoportok
AKCIÓ
Termékcsomagok
Vitastiq-vitamin nyomon követő
M Essence Bio gomba
Purex Phase program
Immunrendszer
Stressz
Tisztítókúra
Szív és érrendszer
Húgyúti panaszok
Mozgásszervi panaszok
Vérszegénység
Változókor
Teák és különleges ivólevek
Arc- és testápolás, kozmetikumok
Szájápolás
Gyógykozmetikumok
Levegőtisztítás
Magnetoterápia
Elektroszmog és egyéb sugárzások
Réztextíliák
Családtervezés
Tisztítószerek
Emésztőrendszer
Információs anyagok
Oktatási anyagok
Szuperélelmiszerek

Rakott cukkini. Már csak a nevétől is megéhezem. Rettentően egyszerű és nagyon ízletes egytálétel. A mai verzió egyáltalán nem tartalmaz húst, de ígérem a rengeteg sajt feletteti veled annak hiányát.

 

Csapjunk is bele, hogy mi kell hozzá?
- 2 db cukkini
- 2 ek. olivaolaj
- 1 tk. só
- 1 tk. bors
- 1 fej vöröshagyma
- 3 dl paradicsomszósz (inkább használj sűrű szószt, mint a paradicsomlevet)
- 1 mk. kakukkfű
- 1 mk. oregánó
- 3-4 db mozarella
- reszelt parmezán

 

Először is megmossuk a cukkíniket, majd vékony karikákra vágjuk, és egy sütő papírral kibélelt tepsibe tesszük. Ezután sózzuk, borsozzuk, és olívaolajjal meglocsoljuk. A tepsit 180 fokos sütőben, 15-20 percig sütjük. Eközben a hagymát olívaolajon megpirítjuk és hozzáadjuk a paradicsomszószt, majd a fűszereket. Végül egy hőálló tálba rétegenként beletesszük a hozzávalókat a következő sorrendben: paradicsomszósz, sült cukkini, mozzarella, ezt addig folytatjuk, míg el nem fogynak a hozzávalók, majd a tetejét jól megszórjuk parmezánnal. Legvégül visszatesszük a sütőbe, 180 fokra, amíg a parmezán aranybarna nem lesz.

 

Tálalásnál friss bazsalikommal megszórhatjuk, és készen is vagyunk!

 

Jó étvágyat kívánunk mindenkinek.

 
BELÉPÉS
Elfelejtette Jelszavát?
OK
Kosár
A kosár üres.
 



Herba Gold Nonimed Purex

© 2009 Minden jog fenntartva | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató
Az oldal megtekintéséhez legalább Internet Explorer 7 ajánlott, 1024x768 felbontásban.