Termék kereső
Ok
Probléma kereső
Ok
Termékcsoportok
AKCIÓ
Kreatív kozmetika
Termékcsomagok
Vitastiq-vitamin nyomon követő
M Essence Bio gomba
Purex Phase program
Immunrendszer
Stressz
Tisztítókúra
Szív és érrendszer
Húgyúti panaszok
Mozgásszervi panaszok
Vérszegénység
Változókor
Teák és különleges ivólevek
Arc- és testápolás, kozmetikumok
Szájápolás
Gyógykozmetikumok
Vízkezelés
Levegőtisztítás
Magnetoterápia
Elektroszmog és egyéb sugárzások
Réztextíliák
Családtervezés
Tisztítószerek
Információs anyagok
Oktatási anyagok


Kedves Vásárló!
Látjuk rendelési szándékát.

 
Az Ön kosara tartalma kevesebb, mint 25 pont értékű, ezért a vásárlás folytatásához kérjük, az alábbi lehetőségek közül válassza ki az Ön számára legkedvezőbb és a legnagyobb előnyökkel járó regisztrációs formát:


 
1. Regisztrált Fogyasztó:

 1. Lehetősége nyílik Önnek és családjának arra, hogy kipróbálja és megismerje a Biyovis® termékeket.

 2. Ezen regisztrációval csatlakozott vásárlóinknak minden hónapban külön akciós csomagokat állítunk össze, melyeket csak nekik ajánl a Biyovis®. Erről minden hónapban értesítjük Őket, valamint folyamatosan tájékoztatást kapnak az újdonságokról, életmódtanácsokról stb.

 3. Amennyiben legalább 50 pontértékű (~14.000,-Ft) termék megvásárlásával csatlakozik jogosult lesz a Biyovis® pontgyűjtő szolgáltatásunkra, amely egy virtuális kártyaként működik, melyen a megvásárolt termékek pontértékének megfelelő pontok íródnak jóvá minden vásárlás alkalmával. Az így összegyűjtött pontok forintra beválthatóak lesznek melyeket 100%-ban le lehet majd vásárolni Biyovis® termékekre. Későbbiekben a Biyovis® pontgyűjtő kártyával egyéb szolgáltatásokat és kedvezményeket tud majd igénybe venni.


Előnyök:
- Fogyasztói áron vásárolhat
- Kizárólag rájuk vonatkozó havi akciókban vehet részt
- Örökös tagság a Fogyasztói Regisztráció kitöltésével
-
Biyovis® Pontgyűjtő program, amennyiben 50 pont felett rendel 

Feltétel:
- Min. 1 termék megvásárlása. / fogyasztói áron

Figyelem:
- Nem építhet hálózatot, illetve nem jogosult jutalékra!

 

 

 2. Diszkont Vásárló:

 1. Lehetősége nyílik Önnek és családjának arra, hogy örökös tagként raktári áron vásároljon termékeket, amely tagság akár 25 % kedvezményt jelent a fogyasztó árakhoz képest. Ezt a kedvezményt felhasználva Ön és családja nagyon jó árakon juthat minőségi termékekhez saját felhasználásra, vagy akár továbbértékesítésre.

 2. Megismertetheti a Biyovis® egészségtudatos programját, az üzleti lehetőségeket és a nagyszerű termékeket más családokkal, barátaival és ismerőseivel.

 3. Ezen regisztrációval csatlakozott vásárlóinknak, minden hónapban akciós csomagokat állítunk össze, melyeket csak nekik ajánl a Biyovis®. Erről minden hónapban értesítjük Őket, valamint folyamatosan tájékoztatást kapnak az újdonságokról, életmódtanácsokról stb.


Előnyök:
- Raktári áron vásárolhat
- Havi akciókban vehet részt
- Örökös tagság

Feltétel:
- Min. 25 pont értékű első vásárlás (fogyasztói áron) + 3.500 Ft
  
regisztrációs díj megfizetése

Figyelem:
- Nem építhet hálózatot, illetve nem jogosult jutalékra!
  3. Üzleti Partner:

 1. Lehetősége nyílik Önnek és családjának arra, hogy örökös tagként raktári áron vásároljon termékeket, amely tagság akár 25 % kedvezményt jelent a fogyasztó árakhoz képest. Ezt a kedvezményt felhasználva Ön és családja nagyon jó árakon juthat minőségi termékekhez saját felhasználásra, vagy akár továbbértékesítésre.

 2. Vásárlásai után jutalékot kap, melyet bizonyos összegig levásárolhat, a felett pedig számla ellenében megkap készpénzben.

 3. Megismertetheti a Biyovis® egészségtudatos programját, az üzleti lehetőségeket és a nagyszerű termékeket más családokkal, barátaival és ismerőseivel. Ha közülük az Ön munkatársaként regisztrálnak rendszerünkbe, az ő vásárlásaik után is jutalékot fog kapni a mindenkori marketingterv alapján.

 4. A kedvezményes vásárlás mellett a Biyovis® sikerprogramjain, rendezvényein is részt vehet; egzotikus tájakra, jókedvű kirándulásokra, magas színvonalú rendezvényekre juthat el fantasztikus emberek társaságában.

 5. Nagyszerű oktató anyagainkon, képzéseinken keresztül folyamatosan képezheti magát, mellyel a legmagasabb szintre fejlődhet a Biyovis® üzletében.Előnyök:
- Hálózatépítési jogosultság
- Jutalékra jogosultság
- Örökös tagság
- Vásárlás raktári áron

Feltétel:
- minimum 150 pont értékű első vásárlás fogyasztói áron
+ 11.000,-Ft üzleti partnerségi díj
 
BELÉPÉS
Elfelejtette Jelszavát?
OK
Kosár
A kosár üres.
Biyovis Facebook
 
 

Herba Gold Nonimed Purex

© 2009 Minden jog fenntartva | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató
Az oldal megtekintéséhez legalább Internet Explorer 7 ajánlott, 1024x768 felbontásban.