Nyomtatás...
Bezárás
 
  
 
Egészséges Táplálkozás Csomag
 A csomag tartalma: Hemp Pesto Aszalt paradicsomos kendermagos pesztó, Hemp Honey Hántolt kendermagos akácméz, Hemp Szelet Hántolt kendermagos szilvás nyers energiaszelet,  Hemp Seed Hántolt Kendermag
 Csomagolás: Díszdoboz karácsonyi matricával

 

A kendermag az egyik leggazdagabb növényi fehérjeforrás. Az olajos magvak közül a kendermag rendelkezik a legnagyobb Linol- (Omega-6) és LNA (Omega-3) esszenciális zsírsavtartalommal. Kimagasló mennyiségben megtalálható benne a foszfor, kálium, magnézium, cink, réz, mangán, vas, valamint D-, B6-, B9- és K-vitaminok, továbbá jelentős arányban tartalmaz A-, B1-, B2-, B3- és E-vitamint is.

Diós, mogyorós ízvilág jellemzi. Ajánlott nyersen fogyasztani. Ehetjük magában, belekeverhetjük levesekbe, zabkásába, növényi joghurtba, de gazdagíthatjuk vele szendvicsünket, szendvicskrémünket is.

 Ízletes, tápláló szuperélelmiszer.

 
 
 
 
Figyelem! Megváltozik az ügyfélszolgálati munkaidő a Biyovis kecskeméti irodájában. 9:00-16:00 óráig tudjuk fogadni a hívásokat, illetve ebben az időintervallumban van lehetőség személyes vásárlásra. Köszönjük a megértést.
 
Kedves Partnerek!
 

A kialakult helyzetre tekintettel 2020.03.17.-tól visszavonásig egyszerűsített csatlakozási feltételek mellett regisztrálhatnak Üzleti Partnerként, illetve Diszkont Vásárlóként azok a személyek, akik még nem tagjai hálózatunknak. A csatlakozás feltétele egy tetszőleges termék megvásárlása és a személyes adatok megadása. Célunk, hogy ezáltal is minél több emberhez eljussanak kedvezményesen termékeink.

A megnövekedett rendelések és a nagyszámú fogyás miatt nem minden esetben tudjuk garantálni a másnapi kiszállítást a 12 óráig leadott rendelések esetében sem. A futárszolgálatok is túl vannak terhelve, kérjük ennek figyelembevételét!

Előre is köszönjük a megértésüket és együttműködésüket!

 

Üdvözlettel:

Biyovis csapat

 

 

Biyovis tagság - összefogással embertársainkért - hogy mindenkihez eljuthasson a segítség

Csatlakozási feltételek:

Fontos számunkra, hogy minél több emberhez eljuthassanak a Biyovis termékek, valamint mindenki számára lehetőséget nyújtsunk kedvezményesen terméket vásárolni, de akár a lehető legnagyobb kedvezménnyel hozzájutni azon ÜP lehetőséghez, mely segítségével másoknak is segíthet. Figyelembe véve, hogy egy gazdasági válság időszaka is várható, ezért már most nagyon sok cégnél ideiglenesen fizetetlen szabadságra küldték vagy esetleg fel is mondtak az alkalmazottaknak. Így ezek az emberek keresik a lehetőségeket, hogy hogyan tovább és főleg milyen otthonról végezhető munkát tudnának folytatni, ami jövedelemhez juttatja őket. Ezért a regisztrációs feltételeket teljes mértékben megváltoztattuk 2020.03.20. – 2020.06.01. időszakig.

  • Regisztrált fogyasztó – 1 termék vásárlása teljes áron és a regisztrációs ív kitöltése
  • Diszkont vásárló – 1 termék vásárlása teljes áron és a regisztrációs ív kitöltése (regisztrációs díjtól eltekintünk) - 1 katalógust és 1 árjegyzéket küldünk
  • Üzleti partner – 1 termék vásárlása teljes áron és a regisztrációs ív kitöltése (regisztrációs díjtól eltekintünk) - 1 katalógust és 1 árjegyzéket küldünk

Termék kiszállítása

·         A magyar kormány korlátozta az üzletek nyitvatartási idejét, ezért sok csomag átvételi pont rövidített munkarendben dolgozik, illetve sok üzlet teljesen bezárt. Ezen felül Üzleti partnereink sem tudnak olyan aktívan terméket átadni a vevők számára személyesen, mint eddig. Szeretnénk, hogy azokhoz is eljussanak a termékeink, akik kisebb értékben vásárolnak, ezért lecsökkentjük a minimális rendelési díjakat, így cégünk átvállalja a szállítási költségek egy részét. A futárszolgálatok (GLS partnerünk) továbbra is kiszállítja a termékeket. Cégünk átvállalja a teljes szállítási díjat a 130 pont teljesítése esetén. Az idősebb korosztály - akik nem tudják interneten keresztül leadni megrendeléseiket - azoknak ÜP partnereink és a Biyovis központ ügyfélszolgálata segíteni fog továbbra is bármikor.

Biyovis- Segítsünk, hogy segíthessünk közösen másoknak – mert van megoldás és van jövő. 

 

FONTOS! – A törvény megkívánja, valamint kötelez is minket arra, hogy kiemelten felhívjuk figyelmét: “az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére”. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz, betegség esetén! Webáruházunk nem gyógyítással, hanem gyógyhatású élelmiszerek forgalmazásával foglalkozik, ezért amennyiben a táplálékkiegészítőket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy kérjük, hogy minden esetben kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze véleményét, valamint figyelmesen olvassa el a mellékelt tájékoztatót, és mindenkor tartsa be a tájékoztatóban, vagy a termék leírásban ajánlott napi adagolást. Kérjük azt is vegye figyelembe, hogy az étrend-kiegészítő élelmiszerek nem helyettesítik a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! 

 


Felmerülhet Önben a kérdés: Miért érdemes csatlakozni a Biyovis vállalkozáshoz?
 
Mert  a Biyovis egy egyedülálló lehetőség,  amely az elmúlt évtizedben különböző formákban, több mint 100 000 ember életében hozott pozitív változást, mind egészségileg, mind anyagilag. Ez a lehetőség, egy kiváló termék- és üzleti filozófiára épülő sikeres üzleti vállalkozás, amelynek Ön is része lehet.
 

Észrevette már, hogy az elmúlt 10 évben
”kicserélték” a környezetét?

Új problémák jelentek meg melyek Új megoldásokat igényelnek.
 
A Biyovis nemzetközi kutató- és fejlesztő csoportja felismerte
a “civilizációs” problémákat és azt, hogy ezek kiváltó okai az évtizedek során megváltoztak. A termékek az ősi tradíció és a modern technológiai tapasztalatok ötvözésével készültek a 21. század embereinek, amely a helytelen életvitel eredményeként kialakult civilizációs problémákra nyújtanak megoldást.


Hogyan lehet Ön egészséges és anyagilag független a Biyovis módszerével?

A Biyovis szakértői elsősorban a mai rohanó, stresszel teli mindennapok kiváltotta problémákra keresték a megoldást.
A Biyovis nemzetközi szinten és elsők között nyújt segítséget a 21.századi civilizációs  problémák megoldásában, hogy Ön
egészségesen, anyagi függetlenségben éljen ebben a rohanó világban.
 
A természet vigyáz Önre!
Az összes termék, ami a kezébe kerül, a természetben megtalálható, természetes anyagok felhasználásával készül. Gondos válogatáson és feldolgozáson mennek keresztül, így garantáljuk, hogy a hatékony összetevők eljutnak a probléma helyére, és ott megszüntetik a kiváltó okot.Kedves Látogatónk!

A következő oldalakon segítünk Önnek abban, hogy elkerülje a 21. századi rohanó életmód okozta problémákat.
Önnek, gyermekeinek, családtagjainak, szeretteinek joguk van a teljes, boldog, egészséges és gazdag élethez!A tudatosan élők választása