Nyomtatás...
Bezárás

Gomba egyszerűen


Hozzávalók:

1 közepes fej hagyma

4 gerezd fokhagyma

3 nagy fej gomba

fél csokor petrezselyemzöld

extra szűz olivaolaj

frissen őrölt bors

himalája só

autentikus izraeli grill fűszerkeverék

 

A gombát, hagymát, fokhagymát megtisztítjuk és a képen látható módon feldaraboljuk

A serpenyőben felmelegítjük az oliva olajat és megpirítjuk rajta a hagymát és a fokhagymát, majd rádobjuk a gombát.

Nagy lángon készítjük és inkább pirítjuk az összetevőket, mintsem pároljuk.

A végén ízlés szerint fűszerezzük és meghintjük az apróra vágott petrezselyemzölddel.

Oliva olaj helyet használhatunk más zsíradékot is (vaj, kókusz zsír, stb.)

Bátran lehet próbálkozni más fűszerekkel is!

Például: kakukkfű, bazsalikom, rozmaring

Amennyiben valakinek ellenjavalt a bors használata, az kiválthatja borsikafűvel

Ez egy egyszemélyes adag!

Az elkészítési idő, kb. 15 perc (ebben benne van az előkészület is)

Jó étvágyat kívánunk hozzá!


 

Amennyiben neked is van kedvenc recepted és szívesen megosztanád a többiekkel, küldd el nekünk a részletes leírását (összetevők, elkészítési mód, stb.) vagy készíts róla videót és küld el az info@biyovis.hu-ra!