Nyomtatás...
Bezárás


Kedves Vásárló!
Látjuk rendelési szándékát.

 
Az alábbi módokon tud regisztrálni. Ehhez kérje szponzora segítségét, illetve hívja központi telefonszámunkat: +3676506270


 
1. Regisztrált Fogyasztó:

 1. Lehetősége nyílik Önnek és családjának arra, hogy kipróbálja és megismerje a Biyovis® termékeket.

 2. Ezen regisztrációval csatlakozott vásárlóinknak minden hónapban külön akciós csomagokat állítunk össze, melyeket csak nekik ajánl a Biyovis®. Erről minden hónapban értesítjük Őket, valamint folyamatosan tájékoztatást kapnak az újdonságokról, életmódtanácsokról stb.

 3. A Regisztrált Fogyasztó (RF) termékvásárlása Fogyasztói áron történik. 


Előnyök:
- Fogyasztói áron vásárolhat
- Kizárólag rájuk vonatkozó havi akciókban vehet részt
- Örökös tagság a Fogyasztói Regisztráció kitöltésével

Feltétel:
- Érvényes regisztráció és min. 1 termék megvásárlása fogyasztói áron.

Figyelem:
- Nem építhet hálózatot, illetve nem jogosult jutalékra!

 

 

 2. Diszkont Vásárló:

 1. Lehetősége nyílik Önnek és családjának arra, hogy örökös tagként raktári áron vásároljon termékeket, amely tagság akár 10 % kedvezményt jelent a fogyasztó árakhoz képest. Ezt a kedvezményt felhasználva Ön és családja nagyon jó árakon juthat minőségi termékekhez saját felhasználásra, vagy akár továbbértékesítésre.

 2. Megismertetheti a Biyovis® egészségtudatos programját, az üzleti lehetőségeket és a nagyszerű termékeket más családokkal, barátaival és ismerőseivel.

 3. Ezen regisztrációval csatlakozott vásárlóinknak, minden hónapban akciós csomagokat állítunk össze, melyeket csak nekik ajánl a Biyovis®. Erről minden hónapban értesítjük Őket, valamint folyamatosan tájékoztatást kapnak az újdonságokról, életmódtanácsokról stb.


Előnyök:
- Diszkont Vásárlói áron vásárolhat
- Havi akciókban vehet részt
- Örökös tagság

Feltétel:
- Érvényes regisztráció és 30 pontértékű egyszeri vásárlás  fogyasztói áron.

- Nem építhet hálózatot, illetve nem jogosult jutalékra!  3. Üzleti Partner:

 1. Lehetősége nyílik Önnek és családjának arra, hogy örökös tagként raktári áron vásároljon termékeket, amely tagság akár 20-25 % kedvezményt jelent a fogyasztó árakhoz képest. Ezt a kedvezményt felhasználva Ön és családja nagyon jó árakon juthat minőségi termékekhez saját felhasználásra, vagy akár továbbértékesítésre.

 2. Vásárlásai után jutalékot kap, melyet bizonyos összegig levásárolhat, afelett pedig számla ellenében megkapja készpénzben.

 3. Megismertetheti a Biyovis® egészségtudatos programját, az üzleti lehetőségeket és a nagyszerű termékeket más családokkal, barátaival és ismerőseivel. Ha közülük az Ön munkatársaként regisztrálnak rendszerünkbe, az ő vásárlásaik után is jutalékot fog kapni a mindenkori marketingterv alapján.

 4. A kedvezményes vásárlás mellett a Biyovis® sikerprogramjain, rendezvényein is részt vehet; egzotikus tájakra, jókedvű kirándulásokra, magas színvonalú rendezvényekre juthat el fantasztikus emberek társaságában.

 5. Nagyszerű oktató anyagainkon, képzéseinken keresztül folyamatosan képezheti magát, mellyel a legmagasabb szintre fejlődhet a Biyovis® üzletében.Előnyök:
- Hálózatépítési jogosultság
- Jutalékra jogosultság
- Örökös tagság
- Vásárlás raktári áron

Feltétel:
- Érvényes regisztráció és 130 pontértékű egyszeri vásárlás fogyasztói áron.