Termék kereső
Ok
Probléma kereső
Ok
Termékcsoportok
AKCIÓ
Termékcsomagok
Vitastiq-vitamin nyomon követő
M Essence Bio gomba
Purex Phase program
Immunrendszer
Stressz
Tisztítókúra
Szív és érrendszer
Húgyúti panaszok
Mozgásszervi panaszok
Vérszegénység
Változókor
Teák és különleges ivólevek
Arc- és testápolás, kozmetikumok
Szájápolás
Gyógykozmetikumok
Levegőtisztítás
Magnetoterápia
Elektroszmog és egyéb sugárzások
Réztextíliák
Családtervezés
Tisztítószerek
Emésztőrendszer
Információs anyagok
Oktatási anyagok
Szuperélelmiszerek

 

         

 

Farkas Erika
ügyvezető igazgató
 

A Biyovis már évtizedek óta az emberiség legnagyobb kincsét kutatja, az egészséget. Termékeink megalkotásánál a fő szempont, a minél jobb életminőség elérése. Az étrend-kiegészítők fogyasztása és a rendszeres testmozgás mellett, az egészséges táplálkozás járul nagyban hozzá a jó közérzethez, a vitalitáshoz. Ennek a gondolatnak a tükrében kerestem meg Petri Nóra táplálkozási és életmód tanácsadót, akinek közreműködésével létrehoztuk a Biyovis életmód blogot.

Életmódváltásra készülsz? Szeretnél többet tudni a táplálékkiegészítőkről? Motivációra van szükséged? Nem tudod, hogy mit főzz, ami tápláló és egészséges is? 

Azzal a céllal hoztuk létre a Biyovis életmód blogját, hogy segítséget nyújtsunk Neked az egészséges élet minél több területén.

Egészséges életmód blogunkban kitérünk a különböző tápanyagok fontosságára és hatásaira. Olyan témákat járunk majd körbe, amelyeknek te is hasznát veheted, ha fontos számodra az egészséged. 

A most induló blogon olyan anyagokat osztunk meg veletek, amelyek az egészséges életvitel témaköréhez tartoznak. Cikkeink között számunkra már jól bevált, egészséges recepteket is találhatsz majd, de igyekszünk rávilágítani azokra a témákra, melyek egy életmódváltás során felmerülnek. Lesz szó mikro- és makrotápanyagokról, az emésztőrendszerünk működéséről, fogyásról, allergiákról, anyagcsere-betegségekről, de találsz majd információt arról mik azok a lassú és gyors felszívódású szénhidrátok, a glikémiás index vagy hogy mit nézz meg egy termék címkéjén, mielőtt a kosárba teszed. Szeretnénk Neked hasznos ötleteket adni, melyek segítségedre lehetnek, ha tudatosabban szeretnél élni vagy ha csak egy kis inspirációra, motivációra vágysz. 

Életmód blogunkban megosztjuk tapasztalatainkat a webshopunk kínálatával kapcsolatban is, mert tudjuk, hogy nagyon nehéz kiválasztani a legjobb termékeket, hiszen a választék hatalmas a táplálékkiegészítők piacán. 

 


Petri Nóra
Biyovis - táplálkozási és életmód tanácsadó

Petri Nóra vagyok, táplálkozási és életmód tanácsadással foglalkozom. Erikával közösen szerkesztjük a Biyovis életmód blogját.

Korunk óriási problémája az elhízás, a helytelen életmód és az ezzel összefüggésben kialakuló betegségek. A túlsúly nem csak esztétikai probléma, nem is gondolnánk, hogy a helytelen táplálkozás mennyi betegség forrása lehet. Rengeteg feldolgozott élelmiszert fogyasztunk és azokat is rossz ütemben és nem megfelelő mennyiségben. Abban segítek az embereknek, hogy kialakítsanak az életvitelüknek megfelelő és hosszútávon tartható, egészséges életmódot.  Elsősorban a megelőzés a cél.

11 évet töltöttem a médiában értékesítési és marketing területen. Gyermekeim megszületése után mással szerettem volna foglalkozni, fontossá vált számomra, hogy másoknak segítsek. A gyerekek miatt elkezdtem figyelni arra, hogy minél táplálóbb ételek kerüljenek az asztalra. Őszintén szólva az első 30 évemben nem nagyon érdekelt mit veszek magamhoz, mikor és mennyit.  Kevés zöldséget és gyümölcsöt fogyasztottam, előnyben részesítettem a péksüteményeket, tésztákat, azaz az üres kalóriákat. Mikor megtudtam, hogy kisfiam ekcémája összefügghet azzal hogyan táplálkozik, elkezdett érdekelni, vajon milyen hatással van szervezetünkre az elfogyasztott étel. Egyre több érdekességet fedeztem fel táplálékunk és testi-lelki állapotunk mögött. Elvégeztem egy táplálkozással kapcsolatos kurzust, de már akkor éreztem, hogy nekem többre van szükségem. Beiratkoztam a Helica Studióba.

Mindig is szerettem főzni, a konyhában alkotni és ezzel örömet szerezni a családtagoknak, barátoknak. Így most a kettőt ötvözve szeretnék minél több embernek abban segíteni, hogy megértsék hogyan működik a testünk, és milyen hatással lehetünk rá az elfogyasztott élelmiszerek által.

Amikor van egy kis szabadidőm olvasok: táplálkozás témakörben bármit, minden cikkben és könyvben találok valamit, amivel egyet tudok érteni és bővíthetem tudásomat. Nagyon szeretek sütni és főzni, hobbimnak tekintem új receptek megalkotását. Számomra a konyha a kikapcsolódással egyenlő. Belépek oda és megszűnik az idő. Kinyitom a kamrát és kitalálom mit is csináljak. Van, hogy előre eltervezem, de ez a ritkább. Kinyitom a kamrát, a hűtőt vagy a fagyasztót, és kitalálom hogyan tudnék ma a család kedvében járni.

Engedjétek meg, hogy beinvitáljunk benneteket a konyhánkba, ahol finom és egészséges ételek készülnek!

„Gyorsan, finomat, egészségeset!”
 

BELÉPÉS
Elfelejtette Jelszavát?
OK
Kosár
A kosár üres.
 Herba Gold Nonimed Purex

© 2009 Minden jog fenntartva | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató
Az oldal megtekintéséhez legalább Internet Explorer 7 ajánlott, 1024x768 felbontásban.